Fom what I've been gathering it's about 2 MPG (although some people have seen 4). Here's what I plan on emailing my wife. Let me know what you guys think (besides that I'm whipped):
Here's breakdown on the MPG gain. From what the people on the form are saying it get's about 2 MPG better.
Right now I'm getting about 11 MPG or so or 270-280 miles to the tank. That's an extra 52 miles to the tank (for free).
52/11 = 4.73 extra gallons a tank (for free).
4.73 x $2.12 (gas price) = $10.03 per fill up that we save.
$355.50 (price of the unit) / $10.03 = 35.45 fill ups to pay for itself. I fill up about every 5-6 days.
5 x 35.45 = 177.25 days (or a little less than 6 months)
6 x 35.45 = 212.70 days (or a little more than 7 months)